10 måder at genbruge paller på

10 måder at genbruge paller på

Paller anvendes primært til at transportere tunge ting på, selvfølgelig! Men en palle kan også bruges til rigtig meget andet.

Med lidt kærlighed og kreativitet kan du forandre en palle til noget helt unikt og attraktivt. Det er billigt, miljøvenligt og faktisk ret cool.

Vi har fundet 10 fine projekter frem, som måske kan inspirere dig.

1. Plantekasse i træ

 width=

Enkel og ret fin – paller kan bruges som flotte, holdbare plantekasser.

Du kan male den, hvis du vil, eller beholde den i en rustik naturlig udgave. Stabl dem, eller læn dem opad en væg, og så planter du dine planter og blomster i mellemrummene. Paller passer også perfekt til at skifte planter med årstiden.

2. Krydderurtehave

En anden fin idé er at bruge din plantekasse til krydderurter.

 width=

www.pinterest.co.uk

Læn pallen opad en væg, eller sæt den på noget – og så stiller du bare alle dine potter frem. Du kan skrive navnet på krydderurterne på siden, så du har styr på, hvad der er hvad, mens de vokser. Nemme at vande og nemme at bruge af.

3. Pallestol

Når du er færdig med denne, kan du lægge fødderne op og slappe af!

 width=

Det kræver lidt mere at samle den, men du bliver ret miljøvenlig med din egen upcyclede pallestol! Læg nogle udendørs hynder i, og så kan du bruge den året rundt.

4. Pallebord

Udvid din møbelsamling med et pallebord – det ser bare smart ud!

 width=

Mal det i en neutral farve, hvis du vil, og sæt møbelhjul i hjørnerne. Ovenpå kan du dække hulrummene af med ekstra træplanker, eller du kan lægge et stykke glas øverst.

5. Reol

 width=

Det er utroligt, hvordan noget så simpelt kan gøre sådan en forskel – brug dine paller til reoler.

Brug en eller flere afhængigt af pladsen og behovet for opbevaring, og mal den, så den passer til rummets indretning. Så kan du sætte dine bøger på plads i pallen og også ovenpå.

Vi er ret vilde med den dobbelte brug: til bøger og planter!

6. Knagerække

Måske har du lyst til at bruge en palle som knagerække?

 width=

www.pinterest.co.uk

Denne kræver lidt arbejde, men er nem nok som et førstegangs-gør det selv-projekt. Landlig stil!

7. Pallespejl

 width=

www.pinterest.co.uk

Din upcyclede palle behøver ikke blive ved at ligne en palle. Dette spejl ser både elegant og dyrt ud, men det er også bare lavet af en gammel palle!

Brug siderne til rammen om dit spejl og opbevaringshylden. Vi bliver ret imponerede, hvis du kaster dig over dette projekt!

8. Vinreol

 width=

www.pinterest.co.uk

Mangler du en ny smart opbevaring til dine vinflasker og vinglas? Så skal du have fat i en palle!

9. Skoreol

 width=

www.pinterest.co.uk

Med en smule gør det selv kan du også få en smart skoreol ud af en palle. Helt perfekt til de mudrede støvler, da den er nem at gøre ren.

10. Pallekøkken

Og hvis du har lyst til flere projekter, vil dine unger elske dig for at lave et køkken til dem. Du skal bruge et par paller plus ekstra køkkendele, men det er det hele værd. Tjek Pinterest, og få mere inspiration.

Har du upcyclet med paller? Er du blevet inspireret til at skabe noget helt andet? Fortæl os om dine palleprojekter i kommentarfeltet.

Skriv et svar