Sommerens fristed: Altanen!

Sommerens fristed: Altanen!

Yes! Om sommeren bruger man bare mere tid udenfor. Og hvis du er så heldig at have en altan til din lejlighed, skal du bare i gang med at bruge den.

Den er jo måske nok blevet forsømt henover de mørke vinterdage. Så nu skal den friskes op igen!

Brug for hjælp? Tjek vores idéer til at gøre din altan til sommerens perfekte fristed.

Hvad er der på gulvet?

 width=

www.ikea.com

Se ned. Altaner har ofte gulve af beton eller metal, som ikke er så hyggelige. Du kan ret nemt løfte indtrykket med et kunstigt græstæppe. Eller vælge træfliser og få et mere tidløst design.

Og bare rolig – de er nemme og koster ikke så meget. Ikea har flere forskellige udendørs gulvfliser, som hurtigt frisker altanen op.

Colour Me Happy

 width=

Gør din altan til dit glade rum ved hjælp af farver. Gør det lige så vildt, som du vil! Mal en væg, brug et markant tæppe, eller fyld den med farverige møbler, som fortæller, hvem du er.

Disse stole i grønt og gult spreder solskin på en overskyet dag. Det mexikanske look er perfekt til en margarita i aftensolen på altanen. Nyd den!

Spot on

 width=

Belysningen er også vigtig, især hvis du også gerne vil bruge altanen om aftenen.

Lyskæder er et ret cool valg. Vikl dem rundt om altanens rækværk, så får du en romantisk og afslappet atmosfære.

Lanterner er også ret geniale – stil dem i hjørnerne, eller hæng dem ned fra loftet. Kønne om dagen og flot lys om aftenen. Husk at vælge LED af hensyn til sikkerheden.

Udnyt pladsen smart

Få mest muligt ud af pladsen på altanen, og udnyt hvert et hjørne.

En fin idé er at have en reol på altanen ved at sætte hylder på væggene. Det er en god måde at få praktisk opbevaring på altanen.

Brug den til at skabe din egen krydderurtehave eller en blomstersamling.

Smuk opbevaring!

Skab et hyggehjørne

Uanset om din altan er stor eller lille, kan den blive et hyggeligt sted, hvor du kan slappe af. Udvid hjemmet med altanen!

 width=

En hængestol er behagelig, smart og praktisk. Forestil dig at tilbringe en doven søndag her, tilbagelænet, mens du ser verden passere forbi.

Mindre rod. Mindre stress

Hvordan ser din altan ud i dag? Hvis du bruger den til opbevaring af alverdens ting, som ikke rigtigt hører til nogen steder, skal du først have ryddet op.

Gennemgå alting. De ting, der er i stykker, skal ud, og det, du ikke bruger, skal gives videre. Og resten. Her kan du vælge at bruge et lagerhotel.

Find priser og ledige lagerrum hos et Shurgard-lagerhotel. Du får plads til at slappe af, og tingene er sikkert af vejen!

Del dine altanerfaringer med os i kommentarfeltet herunder.

Skriv et svar